C9 Generator Set Caterpillar


Plate Locations and Film Locations

Usage:

C9 C9E


Illusztráció 1g03810286

(1) A generátor-készlet azonosítótáblájának elhelyezkedése

Motor azonosítása

A Caterpillar motorok a gyártási szám, a teljesítmény-specifikációs szám, valamint az elrendezési szám alapján azonosíthatók. Adott esetben módosítási számok is használatosak. Ezek a számok a motorra felerősített gyártási számot tartalmazó táblán és információs táblán találhatók meg.

Caterpillar márkakereskedője e számok alapján tudja meghatározni a motor által tartalmazott részegységeket. A cserealkatrészek cikkszámai így pontosan beazonosíthatók.

Motor gyártási számot tartalmazó táblája (1)

A gyártási számot tartalmazó tábla a szelepfedél alapjához képest hátul és balra található.



Illusztráció 2g00123229

A gyártási szám lemezén a következő adatok szerepelnek: a motor gyártási száma, típusa és elrendezési száma .

Motor információs táblája (2)

Az információs tábla a szelepfedél felső lapos felületétének hátuljához közel található. A motor információs táblája a motor jobb oldala felé néz.



Illusztráció 3g01181026
Jellemző információs tábla

A tájékoztató lemezen a következő adatok szerepelnek:a motor maximális tengerszint feletti magassága, teljesítmény (lóerő), magas alapjárati fordulatszám, teljes terhelés melletti fordulatszám, üzemanyag-beállítások és egyéb adatok.

Generátor gyártási számot tartalmazó táblája és információs táblája (3)

A generátor azonosító és információs táblája a generátor bal oldalán található.

Amennyiben az egység javításra szorul, az ezen a táblán található adatokat kell használni. A generátor azonosító és tájékoztató lemezén a következő adatok szerepelnek: a generátor-készlet gyártási száma, típusszáma és besorolása. A generátorhoz a motor és a generátor tartozik. Az adattábla tartalmazza a generátorra vonatkozó összes, és a cserealkatrészek rendeléséhez szükséges adatot is.



Illusztráció 4g00572840
Generátor azonosító táblája


Illusztráció 5g00601027
Gyártási szám táblája

Generátor-készlet gyártási számot tartalmazó táblája (4)

A generátor-készlet gyártási számot tartalmazó táblája az érintkeződoboz hátulján található.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.