320 GC, 320 and 323 Excavator Caterpillar


Air Conditioning and Heating Control

Usage:

320 GC BR4
A fűtés és a légkondicionálás időszakos karbantartásával kapcsolatban forduljon a Cat márkakereskedőjéhez.


Illusztráció 1g06178710
(1) Léptetőtárcsa
(2) Fűtés és légkondicionálás gombja
(3) A kezdőképernyő gombja

A fűtés és a légkondicionálás funkcióinak szabályozása a monitoron keresztül történik. A fűtési és hűtési menühöz közvetlenül hozzá lehet férni a jobb oldali kapcsolótáblán lévő gomb (2) megnyomásával. A beviteli választásokat a léptetőtárcsa (1) vagy a monitor érintőképernyőjének segítségével lehet elvégezni. A kezdőképernyő gombjával (3) lehet visszatérni a kezdőképernyőre.



Illusztráció 2g06213076

Nyomja meg a fűtés és a légkondicionálás gombját (2) ahhoz, hogy közvetlenül a légkondicionálás képernyőjére lépjen. Ahhoz, hogy a kezdőképernyőről navigáljon a légkondicionálás képernyőjére, nyomja meg az alkalmazások menüjének gombját (4).



Illusztráció 3g06213088

A léptetőtárcsa (1) segítségével jelölje ki az "Air Conditioner (Légkondicionálás)" lehetőséget, majd nyomja le a léptetőtárcsát a bejegyzés kiválasztásához. Ezt a képernyőt úgy is elérheti, ha egyszerűen megnyomja az "Air Conditioner (Légkondicionálás)" dobozt az érintőképernyőn.



Illusztráció 4g06213092
A légkondicionálás képernyője
(4) Alkalmazások menüjének gombja
(5) Hőmérsékletszabályozó
(6) A légfúvó ventilátor sebességének szabályozása
(7) Levegőkimenet beállításai
(8) Jégtelenítő
(9) Kompresszor BE/KI
(10) Power (Erő)
(11) A kezdőképernyő gombja
(12) Auto
(13) Visszakeringetés


Illusztráció 5g06213104
(14) Elülső szellőzők
(15) Elülső és hátsó szellőzők
(16) Elülső, a lábnál lévő és hátsó szellőzők
(17) A lábnál lévő szellőzők
(18) Jégtelenítő és lábhoz irányított üzemmód

Alkalmazások menüjének gombja (4) - Ennek a gombnak a segítségével térhet vissza az alkalmazások menüjébe.

Hőmérsékletszabályozó (5) - A hőmérsékletszabályozó a kívánt hőmérséklet növelésére vagy csökkentésére szolgál.

A légfúvó ventilátor sebességének szabályozása (6) - A légfúvószabályozó a legfúvási sebesség növelésére vagy csökkentésére szolgál.

Levegőkimenet beállításai (7) - A levegőkimenet kívánt beállítását ezen a panelen lehet kiválasztani. A jelzőlámpa kigyullad, és jelzi az érvényben lévő beállítást.

Jégtelenítő (8) - Ennek a gombnak a megnyomására bekapcsol és kikapcsol a jégtelenítő. A jégtelenítő segítségével távolíthatja el a párát és a jeget az ablakokról. A jelzőfény világít, amikor ez az üzemmód van működésben.

Kompresszor BE/KI (9) - Ennek a gombnak a megnyomására bekapcsol és kikapcsol a légkondicionáló. A jelzőfény világít, amikor ez az üzemmód van működésben.

Power (Erő) (10) - Ennek a gombnak a megnyomására bekapcsol és kikapcsol a fűtő- és a hűtőrendszer. Nyomja meg, és tartsa lenyomva a főkapcsolót 3 másodpercig, hogy KIKAPCSOLJA a fűtő, szellőztető és légkondicionáló rendszert. Bekapcsolt állapotban a monitoron és a gombon (2) lévő jelzőfény zöld színűre változik.

A kezdőképernyő gombja (11) - Ennek a gombnak a segítségével térhet vissza a főképernyőre.

Auto (12) - Válassza ki ezt az opciót ahhoz, hogy a rendszert a kívánt hőmérsékleten tartsa. A rendszer modulálást végez, hogy a vezetőfülkét azon a hőmérsékleten tartsa, amelyre a rendszert beállították. A jelzőfény világít, amikor ez az üzemmód van működésben.

Visszakeringetés (13) - Ez az opció visszakeringteti a vezetőfülke levegőjét, és nem kívülről szívja be a levegőt. Ez az üzemmód hatékonyabb, mert a rendszer újrahasznosítja a vezetőfülke légkondicionált levegőjét. Ugyanakkor ebben az üzemmódban nem kerül friss levegő a vezetőfülkébe. A jelzőfény világít, amikor ez az üzemmód van működésben.

Elülső szellőzők (14) - Ebben az üzemmódban csak az elülső szellőzőkből jön levegő.

Elülső és hátsó szellőzők (15) - Ebben az üzemmódban az elülső és a hátsó szellőzőkből jön levegő.

Elülső, a lábnál lévő és hátsó szellőzők (16) - Ebben az üzemmódban az elülső, a hátsó és a lábnál lévő szellőzőkből jön levegő.

A lábnál lévő szellőzők (17) - Ebben az üzemmódban csak a lábnál lévő szellőzőkből jön levegő.

Jégtelenítő és lábhoz irányított üzemmód (18) - A jégtelenítési üzemmódban az elülső és a lábnál lévő szellőzőkből jön levegő.

Kiválasztási módszer

Minden beállítást az érintőképernyő vagy a léptetőtárcsa segítségével lehet elvégezni. A módszer a gépkezelő egyéni igényétől függ. Az érintőképernyő használatakor egyszerűen érintse meg a kiválasztandó ikont. A léptetőtárcsa használatakor fordítsa el a tárcsát ahhoz, hogy különböző lehetőségekre váltson a képernyőn. Nyomja le a léptetőtárcsát ahhoz, hogy kiválasszon egy lehetőséget.



Illusztráció 6g06213141

Amikor a léptetőtárcsát használja a hőmérséklet vagy a légfúvási sebesség beállításához, forgassa el a tárcsát az óramutató járásával megegyező irányban a növeléshez és az óramutató járásával ellentétes irányban a csökkentéshez. Nyomja le a tárcsát a kívánt beállítás beviteléhez.

Funkció

  1. A rendszer működtetéséhez nyomja meg a főkapcsolót (10).

  2. A hőmérsékletszabályozó (5) segítségével állítsa be a kívánt hőmérsékletet.

  3. Válassza ki a kívánt üzemmódot és a szellőzőket.

  4. A légfúvó ventilátor sebességének szabályozógombjával (6) állítsa be a légfúvót. Ha a rendszer "automatikus" üzemmódban van, a légfúvó ventilátor sebességének és a levegőkimenetnek a beállítása automatikusan történik. A visszakeringtetési levegőbemenet azonban nem változik automatikusan.

    Megjegyzés Ha a környezeti hőmérséklet alacsony, a ventilátor leáll vagy a sebessége lecsökken, a hűtőfolyadék hőmérsékletétől függően.



    Illusztráció 7g06178705
    (A) Jégtelenítő szellőző (első ablak)
    (B) A lábnál lévő szellőzők
    (C) Hátsó szellőzők


    Illusztráció 8g06287632
    (A) Elülső szellőző
    (B) Jégtelenítő szellőző (jobb oldali ablak)

  5. Az (A) és (C) jelzésű szellőzőnyílások zsaluit kézzel állítsa be a kívánt irányba. A (B) jelű szellőzőnyílás zsalujának iránya nem változtatható meg.
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.