320 GC, 320 and 323 Excavator Caterpillar


Radio

Usage:

320 GC BR4
A rádió a felügyeleti rendszerbe van integrálva. A rádió kezelőszervei a monitor segítségével működtethetők. A tényleges rádió a jobb hátsó konzolba van beszerelve, a gépkezelő ülése mögött.


Illusztráció 1g06213193
(1) Léptetőtárcsa
(2) A kezdőképernyő gombja
(3) Rádió gombja

A hangmenühöz közvetlenül hozzá lehet férni a rádiónak a jobb oldali kapcsolótáblán lévő gombjával (3). A beviteli választásokat a léptetőtárcsa (1) vagy a monitor érintőképernyőjének segítségével lehet elvégezni. A kezdőképernyő gombjával (2) lehet visszatérni a kezdőképernyőre.



Illusztráció 2g06213076

Nyomja meg a rádió gombját (3) ahhoz, hogy közvetlenül a rádió képernyőjére lépjen. Ahhoz, hogy a kezdőképernyőről navigáljon a rádió képernyőjére, nyomja meg az alkalmazások menüjének gombját (4).



Illusztráció 3g06213198

A léptetőtárcsa (1) segítségével jelölje ki az "Audio (Hang)" lehetőséget, majd nyomja le a léptetőtárcsát a bejegyzés kiválasztásához. Ezt a képernyőt úgy is elérheti, ha egyszerűen megnyomja az "Audio (Hang)" dobozt az érintőképernyőn.



Illusztráció 4g06213200
Rádió képernyője
(4) Alkalmazások menüjének gombja
(5) Hangerő szabályozó
(6) Hangológomb
(7) Előre beállított állomások
(8) Kiegészítő gomb
(9) USB-gomb
(10) Főkapcsoló
(11) Rádió funkciólistájának menüje
(12) AM-gomb
(13) FM-gomb

Alkalmazások menüjének gombja (4) - Ennek a gombnak a segítségével térhet vissza az alkalmazások menüjébe.

Hangerő szabályozó (5) - A hangerőszabályozó-gomb a hangerő növelésére vagy csökkentésére szolgál.

Hangológomb (6) - A hangológomb a rádiónak a kívánt csatornára való hangolására szolgál.

Előre beállított állomások (7) - Az előre beállított állomások a gépkezelő kedvenc rádióállomásait tárolják. Hangoljon a kívánt állomásra az állomás beállításához. Nyomja meg, és tartsa lenyomva azt az előre beállított számot, amelyet az adott állomáshoz akar rendelni. Amikor sípolás hallható, engedje el a gombot. A működésben lévő, előre beállított állomás jelzője világít.

Kiegészítő gomb (8) - Amikor a kiegészítő aljzathoz egy eszköz van csatlakoztatva, nyomja meg az AUX (Kiegészítő) gombot ahhoz, hogy az eszközt a rádióhoz csatlakoztassa. A jelzőfény világít, amikor ez az üzemmód van működésben.

USB-gomb (9) - Amikor az USB-aljzathoz egy eszköz van csatlakoztatva, nyomja meg az USB-gombot ahhoz, hogy az eszközt a rádióhoz csatlakoztassa. A jelzőfény világít, amikor ez az üzemmód van működésben.

Főkapcsoló (10) - Ennek a gombnak a megnyomásával lehet a rádiót be- és kikapcsolni. Bekapcsolt állapotban a monitoron és a gombon (3) lévő jelzőfény világít.

Rádió funkciólistájának menügombja (11) - Ennek a gombnak a megnyomásával a rádió funkciólistájának menüjére lehet lépni.

AM-gomb (12) - Nyomja meg ezt a gombot az AM-rádió kiválasztásához. A jelzőfény világít, amikor ez az üzemmód van működésben.

FM-gomb (13) - Nyomja meg ezt a gombot az FM-rádió kiválasztásához. A jelzőfény világít, amikor ez az üzemmód van működésben.

Rádió funkciólistája

Ahhoz, hogy a rádió funkciólistájára lépjen, nyomja meg a rádió funkciólistájának gombját (11), amely a rádió képernyőjének jobb alsó sarkában található.



Illusztráció 5g06223378

A funkciólista menüje a következő elemeket tartalmazza:

Treble (Magas hangszín) - Lehetővé teszi a felhasználó számára a magas hangszín beállítását.

Bass (Mély hangszín) - Lehetővé teszi a felhasználó számára a mély hangszín beállítását.

Egyensúly - Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beállítsa a hangszórók között az egyensúlyt.

Fiziológiai hangerő automatikus beállítása - Amikor ez a funkció be van kapcsolva, automatikusan beállítja a magas és a mély hangszínt, amikor a hangerő beállítását csökkentik. Ennek eredményeként a felhasználó tisztábban hall kisebb hangerő esetén is.

Bluetooth - Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy párosítson egy telefont, valamint megtekintse a párosított eszközöket és szerkessze az eszközök nevét.

A Bluetooth-képernyőre vonatkozó tudnivalókkal kapcsolatban lásd: Használati és karbantartási kézikönyv, Felügyeleti rendszer - Bluetooth.

Kiválasztási módszer

Minden beállítást az érintőképernyő vagy a léptetőtárcsa segítségével lehet elvégezni. A módszer a gépkezelő egyéni igényétől függ. Az érintőképernyő használatakor egyszerűen érintse meg a kiválasztandó ikont. A léptetőtárcsa használatakor fordítsa el a tárcsát ahhoz, hogy különböző lehetőségekre váltson a képernyőn. Nyomja le a léptetőtárcsát ahhoz, hogy kiválasszon egy lehetőséget.



Illusztráció 6g06213233

Amikor a léptetőtárcsát használja a hangerő beállításához vagy a hangoláshoz, forgassa el a tárcsát az óramutató járásával megegyező irányban a növeléshez és az óramutató járásával ellentétes irányban a csökkentéshez. Nyomja le a tárcsát a kívánt beállítás beviteléhez.

Rádió működtetése

  1. A rendszer működtetéséhez nyomja meg a főkapcsolót (10).

  2. Válassza ki az AM-gombot az AM-csatornákhoz vagy az FM-gombot az FM-csatornákhoz.

  3. A hangológomb (6) segítségével állítsa be a kívánt állomást. Ha az előre beállított állomások (7) be vannak állítva, nyomja meg a kívánt, előre beállított állomás gombját.

  4. A hangerőszabályozó-gomb (5) segítségével állítsa be a hangerőt.

  5. A munkagép működése közben halkítsa le a rádiót.

Az USB/AUX használata



    Illusztráció 7g06213245

  1. Ahhoz, hogy egy olyan készülékről játsszon le zenét, mint amilyen egy MP3-lejátszó vagy egy telefon, csatlakoztasson egy kiegészítő kábelt vagy egy USB-kábelt. Az alkalmazott kábeltől függően, dugja a be a kábelt a konzolon lévő, megfelelő aljzatba.

  2. Válassza ki az USB vagy az AUX (Kiegészítő) lehetőséget az alkalmazott kábeltől függően. Játssza le a zenét az eszközről. Ha a csatlakozás megfelelő, a lejátszott zene a rádió hangszóróiból hallható. Szükség szerint állítsa be a hangerőt.


Illusztráció 8g06213254

Megjegyzés Ha az USB van kiválasztva, további szabályozószervek jelennek meg a képernyőn a zene lejátszásához. Ezek a következőket tartalmazzák:

14 - ugrás a zeneszám elejére

15 - a zeneszám visszatekerése

16 - a zeneszám szüneteltetése/lejátszása

17 - a zeneszám gyors előretekerése

18 - ugrás a zeneszám végére

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.