322B, 322B L, 325B and 325B L Excavators Caterpillar


Shear Operation - If Equipped

Usage:

322B L 1AS


Illusztráció 1g00763823

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

A munkaeszközt csak azt követően használja, illetve a munkaeszközön csak azt követően végezzen bármilyen munkálatot, hogy előzőleg elolvasta és megértette a munkaeszköz és az alapgép Használati és kezelési útmutatójában foglalt útmutatásokat és figyelmeztetéseket.

Ha az ott leírt útmutatásokat és figyelmeztetéseket figyelmen kívül hagyja, személyi sérülés, sőt halálos baleset is bekövetkezhet.

Újabb gépkönyvek ügyében forduljon a Caterpillar forgalmazóhoz. A megfelelő gondosság az Ön felelőssége.



FIGYELMEZTETÉS

A hidraulikus bontókanál kiválasztására különös gondot kell fordítani.

Ha olyan hidraulikus bontókanalat használ, amelyet a Caterpillar nem javasol, az a gép szerkezeti károsodásához vezethet.

Forduljon a Caterpillar forgalmazóhoz a hidraulikus bontókanálra vonatkozó további információkért.


A sérülések megelőzése érdekében gondoskodjon róla, hogy senki se tartózkodjék a munkaeszköz közelében. A sérülések megelőzése érdekében a gépet mindig tartsa uralma alatt. A bontó munkaeszköz használata közben mindenkinek legalább 10 m-es (33 ft) távolságot kell tartania.

Minden ablakot zárjon be. Győződjön meg arról, hogy a védőelemek a helyükön vannak-e. Viselje valamennyi szükséges védőfelszerelést. Tartsa be az adapter Használati és kezelési útmutatójában található előírásokat.

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

Súlyos személyi sérülést vagy halált okozhat, ha olyan csővezetékeket, tartályokat vagy egyéb tárolóeszközöket bont szét, melyek gázt, éghető anyagokat, vagy veszélyes vegyszereket tartalmaznak.

Semmilyen bontási munkát ne végezzen az ilyen eszközökön, amíg a tartalmukat teljes mértékben el nem távolították.

Tartson be minden előírást, amely az ilyen anyagok elhelyezésére és tárolására vonatkozik.



FIGYELMEZTETÉS

Ha a bontó munkaeszközt a talaj egyengetésére vagy álló szerkezetek felborítására használja, az a gép vagy a bontó munkaeszköz megrongálódását okozhatja. Megfelelő eszközt használjon a munkaterület előkészítéséhez vagy a karbantartási műveletek elvégzéséhez.



FIGYELMEZTETÉS

A gép szerkezeti rongálódását el tudja kerülni, ha nem úgy tör útfelületet, hogy a hidraulikus bontókanál vágóélét a földre helyezi és a gépet mozgatja.


Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.