C7.1 Marine Generator Set Caterpillar


Engine Rating Definitions

Usage:

C7.1 JME
A névleges teljesítményt úgy kell csökkenteni, hogy az megfeleljen a tengerszint feletti magasság változásoknak. A névleges teljesítményt a motor teszt specifikációja során a teljesítménycsökkentésre nyert adatoknak megfelelően kell csökkenteni.

Minden megadott teljesítményadat ± 3% gyártási tűrést tartalmaz.

Használja az alábbi útmutatót az adott motor teljesítményének meghatározására.


FIGYELMEZTETÉS

A motor névleges teljesítményén túli üzemeltetés csökkenti a motor nagyjavitás előtti élettartamát.


Generátor-készlet motorok teljesítménye

Terhelési faktor - A terhelés összege osztva az üzemeltetési órák számával. Az alapjárati és az állás idő nem része a számításnak.

Áramkimaradás - Az energiaforrás váratlan hibája.

Üzemeltetési ciklus - Hacsak az üzemeltetési ciklus nincs másként megadva, a terhelési tényezők számításához és a csúcsterhelés határaihoz alkalmazandó üzemeltetési ciklus nem lépheti túl a 24 órát. Az üzemeltetési ciklusba nem tartozik bele a motor üzemeltetésen kívüli ideje.

Folyamatos - Ez a teljesítmény folyamatos terhelést vagy éves szinten korlátlan óraszámú változó terhelést engedélyez. A normál terhelési tényező akár 100% is lehet éves szinten, korlátlan óraszámban. Javasolt alkalmazások: alapterhelés, áramforrás, kapcsolt energiatermelés és párhuzamos üzem.

Csúcs - Ez a teljesítmény éves szinten korlátlan óraszámú változó terhelést engedélyez. A normál terhelési tényező akár 80% is lehet éves szinten, korlátlan óraszámban. 100%-os terhelés csak az üzemeltetési ciklus 5%-ában megengedett. Javasolt alkalmazások: ipari, szivattyúzás, építőipar és kapcsolt energiatermelés.

Csúcs +10% (Standby alkalmazás energiaellátásra megbízható forrásból) - Ez a teljesítmény változó terhelést tesz lehetővé a Csúcs teljesítményig. További 10% megengedett energiaellátás megszakadásának idejére. Normál terhelési tényező 80%-ig évente 100 órára. 100%-os terhelés csak az üzemeltetési ciklus 5%-ában megengedett. Javasolt alkalmazás Standby energiaellátásra megbízható forrásból.

Csúcs + 10% (Ipari, szivattyúzási, építkezési és kapcsolt energiaterhelés alkalmazások) - Ez a teljesítmény változó terhelést tesz lehetővé a Csúcs teljesítményig. A normál terhelési tényező akár 80% is lehet éves szinten, korlátlan óraszámban. 100%-os terhelés csak az üzemeltetési ciklus 5%-ában megengedett. Javasolt alkalmazások: ipari, szivattyúzás, építőipar és kapcsolt energiatermelés.

Készenlét - Ez a teljesítmény az energiaellátás ideje alatti változó terhelést tesz lehetővé. Normál terhelési tényező 80%-ig évente 100 órára. 100%-os terhelés csak az üzemeltetési ciklus 5%-ában megengedett. Javasolt alkalmazás Standby energiaellátásra megbízható forrásból.

Küldetéskritikus készenléti teljesítmény - Tipikus felhasználása 200 óra évente, maximum 500 óra évente, változó terhelésekkel. Az átlagos változó terhelési tényező a készenléti névleges érték 85%-a. A névleges érték maximum 100%-át jelentő jellemző csúcsterhelés az üzemidő 5%-ában lehetséges. Túlterhelésre nincs lehetőség. Nem alkalmas felügyelt áramforrás-párhuzamosítási alkalmazásokra.

Terhelés irányítási, csúcskiegyenlítési útmutató

Megszakítható (Standby alap teljesítménnyel van elválasztva az erőforrástól) - Ez a teljesítmény változó terhelést tesz lehetővé kevesebb, mint napi 12 órára. A tipikus csúcs terhelési tényező maximum 80%, kevesebb, mint évi 500 órában. A csúcs üzemeltetési limit maximum 100%-os terhelési tényező. 100%-os terhelés csak az üzemeltetési ciklus 5%-ában megengedett. A terhelési tényező és a csúcs terhelési limit üzemeltetési ciklusának ideje nem lépheti túl a hat órát. Az üzemeltetési ciklusba nem tartozik bele a motor üzemeltetésen kívüli ideje.

Megszakítható (Csúcs alap teljesítménnyel van elválasztva az erőforrástól) - Ez a teljesítmény változó terhelést tesz lehetővé több, mint napi 12 órára. A tipikus csúcs terhelési tényező akár 80% is lehet éves szinten, korlátlan óraszámban. A csúcs üzemeltetési limit maximum 100%-os terhelési tényező. 100%-os terhelés csak az üzemeltetési ciklus 5%-ában megengedett.

Lerövidíthető (Speciális alapteljesítménnyel van csatlakoztatva az erőforráshoz) - Ez a teljesítmény állandó terhelést vagy változó terhelést tesz lehetővé kevesebb, mint napi 6 órában. A tipikus csúcs terhelési tényező maximum 100%, kevesebb, mint évi 500 órában. A csúcs üzemeltetési limit maximum 100%-os terhelés nem több, mint évi 500 órában.

Lerövidíthető (Folyamatos alapteljesítménnyel van csatlakoztatva az erőforráshoz). - Ez a teljesítmény állandó terhelést vagy változó terhelést tesz lehetővé több mint napi 6 órában. A normál terhelési tényező akár 100% is lehet éves szinten, korlátlan óraszámban. A csúcs terhelési tényező akár 100% is lehet éves szinten, korlátlan óraszámban.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.