C4.4 Industrial Engine Caterpillar


High Pressure Fuel Lines

Usage:

C4.4 CN3

------ AVERTISMENT! ------

Contactul cu combustibilul sub presiune poate cauza penetrarea acestuia şi crează pericol de incendii. Pulverizarea combustibilului sub presiune poate cauza pericol de incendii. Neîndeplinirea acestei inspecţii, a sarcinilor de întreţinere şi a instrucţiunilor de service poate cauza accidente de personal sau deces.




IlustraĊ£ie 1g03452057
(1) Conductă de înaltă presiune
(2) Conductă de înaltă presiune
(3) Conductă de înaltă presiune
(4) Conductă de înaltă presiune
(5) Colector pentru combustibil la presiune mare (rampă)
(6) Conductă de alimentare de înaltă presiune
(7) Conductă de alimentare de înaltă presiune

Conductele de combustibil de înaltă presiune sunt conductele de combustibil care se află între pompa de combustibil de înaltă presiune şi conducta de administrare a combustibilului la presiune mare şi conductele de combustibil care se află între conducta de administrare a combustibilului şi chiulasă. Aceste conducte de combustibil sunt diferite de conductele de combustibil ale altor sisteme de combustibil.

Această diferenţă se datorează următoarelor elemente:

  • Conductele de combustibil de înaltă presiune sunt încărcate constant cu presiune înaltă.

  • Presiunile interioare ale conductelor de combustibil de înaltă presiune sunt mai ridicate decât presiunile altor tipuri de sisteme de combustibil.

  • Conductele de combustibil de înaltă presiune sunt turnate în forme şi apoi sunt consolidate printr-un proces special.

Nu călcaţi pe conductele de combustibil de înaltă presiune. Nu deviaţi conductele de combustibil de înaltă presiune. Nu îndoiţi sau loviţi conductele de combustibil de înaltă presiune. Deformarea sau deteriorarea conductelor de combustibil de înaltă presiune poate cauza puncte slabe şi eventuale defecţiuni.

Nu verificaţi conductele de combustibil de înaltă presiune cu motorul sau cu demarorul pornite. După oprirea motorului, aşteptaţi 90 de secunde, pentru a permite purjarea presiunii înainte de a executa orice lucrări de service sau reparaţii la conductele de combustibil ale motorului.

Nu slăbiţi conductele de combustibil de înaltă presiune pentru a elimina aerul din sistemul de combustibil. Această procedură nu este necesară.

Inspectaţi vizual conductele de combustibil de înaltă presiune înainte de a porni motorul. Această inspecţie trebuie efectuată zilnic.

Dacă inspectaţi motorul în funcţiune, utilizaţi întotdeauna o procedură de inspecţie corespunzătoare pentru a evita pericolul pătrunderii lichidelor. Consultaţi Manualul de operare şi întreţinere, "Informaţii generale privind pericolele".

  • Inspectaţi conductele de combustibil de înaltă presiune pentru a depista eventualele semne de deteriorare, deformare, ciobituri, tăieturi, pliuri sau crestături.

  • Nu utilizaţi motorul dacă acesta prezintă scurgeri de combustibil. Dacă există o scurgere, nu strângeţi conexiunea pentru a o opri. Conexiunea trebuie strânsă numai la cuplul de strângere recomandat. Consultaţi Demontare şi montare, "Conducte de injecţie a combustibilului - Demontare şi Conducte de injecţie a combustibilului - Instalare".

  • În cazul în care conductele de combustibil de înaltă presiune sunt strânse la cuplul corect şi prezintă scurgeri, acestea trebuie înlocuite.

  • Verificaţi dacă toate clemele conductelor de combustibil de înaltă presiune sunt la locul lor. Nu utilizaţi motorul cu cleme deteriorate, lipsă sau slăbite.

  • Nu ataşaţi niciun alt element la conductele de combustibil de înaltă presiune.

  • Conductele de combustibil de înaltă presiune slăbite trebuie înlocuite. De asemenea, conductele de combustibil de înaltă presiune demontate trebuie înlocuite. Consultaţi Manualul de dezasamblare şi asamblare, "Conducte de injecţie a combustibilului - Instalare".


NOTIFICARE

Sistemului de alimentare cu combustibil de presiune joasă poate fi presurizat pentru o perioadă de timp după ce motorul s-a oprit din funcţionare. Presiunea de funcţionare a sistemului de alimentare cu combustibil de presiune joasă poate fi 500 kPa (73 psi). Filtrele secundare de carburant trebuie să fie golite înainte de efectuarea oricărei lucrări de întreţinere a sistemului de alimentare cu combustibil de presiune joasă.


Caterpillar Information System:

C4.4 Industrial Engine Mounting and Dismounting
G3600 A4 Engines Spark Plugs - Inspect/Adjust/Replace
C15 and C18 Engines for Caterpillar Built Machines Coolant Contains Fuel
C15 and C18 Engines for Caterpillar Built Machines Coolant Contains Oil
374F and 390F Excavators and 390F MHPU Mobile Hydraulic Power Unit Event Codes
C15 and C18 Engines for Caterpillar Built Machines Battery Problem
C15 and C18 Engines for Caterpillar Built Machines Alternator Problem
C15 and C18 Engines for Caterpillar Built Machines Electrical Connectors
G3600 A4 Engines Inlet Gas Manifold and Piping - Check
G3600 A4 Engines Inlet Air System - Check
G3600 A4 Engines Fuel Filter Differential Pressure - Check
G3600 A4 Engines Engine Valve Lash - Check
G3600 A4 Engines Model View Illustrations
2013/12/19 A New Power Distribution Box is Now Available and is Now Shipped Loose with Certain 3512C and 3516C Marine Engines {1408, 4460}
C18 Industrial Engines Gauges and Indicators
C4.4 Industrial Engine Electrical System
2013/09/27 Improved Caterpillar Remanufactured Fuel Injectors for Certain C7 On-Highway Truck Engines {1251, 1290}
2013/10/01 Improved Caterpillar Remanufactured Fuel Injectors for Certain C7 and C9 Commercial Engines {1251, 1290}
C27 and C32 Engines for Caterpillar Built Machines Electronic Service Tool Does Not Communicate
G3306B Gas Engines Piston and Rings
3512E HD Petroleum Engine Declaration of Conformity
C18 Industrial Engines Monitoring System
G3306B Gas Engines Gas Pressure Regulator
G3306B Gas Engines Housing (Front)
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.