Regulatory Compliance Information Caterpillar


General Information

Usage:

- RCS
Deze Bijlage met informatie over regelgeving bevat aanvullende informatie over de regelgeving voor bepaalde markten en/of voor specifieke componenten. Deze informatie moet worden gebruikt in combinatie met de bedienings- en onderhoudshandleiding die bij het product werd geleverd.

Deze Bijlage met informatie over de regelgeving geldt voor de productfamilie opgesomd op de voorpagina.

Het is mogelijk dat uw specifieke product niet is uitgerust met alle componenten die zijn beschreven in deze Bijlage met informatie over de regelgeving.

Raadpleeg voor vragen over uw specifieke product, of over deze publicatie, uw Cat dealer voor de meest recente informatie.

Welkom bij Command

De Cat® Command-bedieningsconsole is een instrument waarmee u uw uitrusting vanaf een afstand tot wel 400 m (1312.3 ft) kunt bedienen. Deze eenvoudige instructies beschrijven enkele eenvoudig te volgen stappen om de bedienings- en onderhoudshandleiding snel te vinden en bieden tegelijk een algemeen overzicht van de Command bedieningsconsole. Deze set kan worden gebruikt voor verschillende machines die geschikt zijn voor Command.

Installeren

Deze set bevat een 900 MHz of 2,4 GHz bedieningsconsole en ontvanger, samen met de antenne, batterijen, opladers, machinisttoegangskaart en draagband met schouderhaak. Nadat de Command-set op de machine is geïnstalleerd, voorziet de set in de functionaliteit om de machine te gebruiken met de bedieningsconsole. De ontvanger en de antenne van de set moeten worden geïnstalleerd op de machine. Vooraf aan de ingebruikname moeten de batterijen worden geladen. Raadpleeg SIS Web voor specifieke installatie-instructies, door te zoeken naar een speciale instructie volgens het voorvoegsel bij het machineserienummer.

Paragraaf met referentiemateriaal

Zoeken van de bedienings- en onderhoudshandleiding (OMM)

Downloads van de bedienings- en onderhoudshandleiding van de op afstand bedienbare bedieningsconsole zijn momenteel gratis beschikbaar op:

https://catpublications.com

Gebruik op de website het voorvoegsel van het machineserienummer om de juiste handleiding te vinden. Het machineserienummer bestaat uit 8 tekens, de eerste 3 tekens hiervan vormen het voorvoegsel. Door het voorvoegsel RCS te gebruiken, kunt u alle handleidingen sneller vinden. Als u bovendien de volgende zoekfilters gebruikt, ondersteunt u zo het proces:

  • Operation and Maintenance (Bediening en onderhoud)

  • Technology (Technologie)

  • Command

Voor mobiele apparatuur of uitrusting in gebieden zonder directe toegang tot internet terwijl het product in gebruik is, dient een papieren kopie van de bedienings- en onderhoudshandleiding te worden afgedrukt en bewaard bij het product. Een papieren kopie van de handleiding kan worden besteld via de bovenstaande hyperlink of bij de plaatselijke Cat dealer. Als de bedienings- en onderhoudshandleiding niet wordt gevonden via de bovenstaande hyperlink, maak dan een DSN-ticket (Dealer Service Network) aan bij Cat om het probleem op te lossen.

Informatie vinden op SIS Web

Command-informatie, zoals de bedienings- en onderhoudshandleiding, speciale instructies en SOTA, kan worden gevonden door gebruik te maken van het serienummervoorvoegsel dat aan de machine is gekoppeld. Command-informatie kan ook worden gevonden op SIS Web met gebruik van het voorvoegsel RCS voor de bedieningsconsole.

Aanvullende informatie op dealer.cat.com

Voor meer informatie over software, versies, garantie en andere nuttige informatie over Command klikt u op het onderstaande webadres:

https://dealer.cat.com/en/products/technology/mining-technology autonomy/command.html

Opmerkingen en waarschuwingen

Toewijzing van ontvanger en chip

Deze set bevat een ontvanger en een chip die aan elkaar zijn toegewezen. Dit toegewezen samenstel kan niet worden overschreven of gewijzigd voor gebruik van andere uitrusting. Deze toewijzing zorgt dat één console kan worden gebruikt met één afstandsbediende machine, zonder verstoring van een andere bestaande machine met Command.

Een console aan de ontvanger toewijzen

De console kan alleen worden gebruikt voor de bediening van één machine tegelijkertijd. Als de console echter aan een nieuwe ontvanger is toegewezen, kan deze wel worden gebruikt om andere machines met afstandsbediening te bedienen. Toewijzen van een ontvanger aan een console is eenvoudig:

  1. Zoek de console, de ontvanger en de RFID-ontvangerchip.

  2. Plaats de RFID-ontvangerchip in de console.

  3. Zet de console aan (zoals beschreven in de bedienings- en onderhoudshandleiding).

De console toewijzen aan een andere machine

Console toewijzen aan een andere machine:

  1. Zoek de console en de RFID-ontvangerchip van de andere machine met Command.

  2. Verwijder de bestaande RFID-ontvangerchip.

  3. Breng de RFID-ontvangerchip aan uit de andere machine met Command.

  4. Zet de console aan (zoals beschreven in de bedienings- en onderhoudshandleiding).

Informatie over verklikkers voor afstandsbediening



Illustratie 1g06327194
Verklikkers van afstandsbediening

De verklikkers zijn geïnstalleerd als onderdeel van de machinegroep. De lampen hebben verschillende vormen en grootten en dienen om de actieve status van de machine te tonen. De verklikkers zijn uitermate belangrijk bij de controle van de machine. Diverse machines maken gebruik van een lampencombinatie met geel, rood, groen en blauw licht. Neem voordat u de machine gebruikt grondig de bedienings- en onderhoudshandleiding door, zodat u de bedoeling van de verklikkers begrijpt. De diverse verklikkers geven signaalmodi weer zoals: werking met afstandsbediening, handmatige werking, stoppen, starten, en vermijdingsgebieden.

Specificaties

Functies

  • Verklikkers en LCD-diagnosescherm, batterij, LED voor actieve afstandsbediening, software en LED-statusverklikkers voor afstandsbediende stop

  • Console toegewezen aan machineontvanger via RFID-chip die de unieke ID-ontvangercode bevat die in de fabriek is geprogrammeerd

  • CRC-16 voor foutdetectie

  • Voeding 3,7 V DC Li-Ion oplaadbare batterij

  • Levensduur van batterij is 22 uur

  • Gewicht (met batterij) ca. 3.6 kg (8.00 lb)

  • Constructie: slagvaste en koudebestendige kunststof

  • Weerbestendigheid volgens IP-65

  • Interne antenne (bedieningsconsole)

Specificaties van bedieningsconsole

Tabel 1
Frequentiebereik  2,402 GHz - 2,480 GHz  905,2 MHz - 908,375 MHz 
Frequentiebeheer  Bereikspectrum voor frequentiehopping  Automatische frequentieselectie (AFS) 
Radiovermogen  100 mW  16 mW 
Max Bedrijfsbereik  400 m (1312 ft)  400 m (1312 ft) 
IP-waarde  65 
Gewicht  3.5 kg (7.71 lb) 
Bedrijfstemperatuur  −20° C (−4.0° F)tot 60° C (140.0° F) 
Opslagtemperatuur  −20° C (−4.0° F) tot 45° C (113.0° F) (Li-Ion batterijbegrenzing) 

Batterij en opladen

Tabel 2
Voedingsspanning  3,7 V 
Batterijcapaciteit  10,56 Ah 
Continue bedrijfstijd  18 uur 
Oplaadtijd  4 uur of minder 
Toegestane omgevingstemperatuur bij opladen  0° C (32.0° F) tot 45° C (113.0° F) 
Gemiddelde oplaadcapaciteit  500 keer 
Batterijopslag  −15° C (5.0° F) tot 35° C (95.0° F) 
Wisselspanning voor opladen  100 - 240V 
Gelijkspanning voor opladen  10 - 30 V 

Ontvanger van bedieningsconsole

Tabel 3
Frequentiebereik  2,402 GHz - 2,480 GHz  905,2 MHz - 908,375 MHz 
Frequentiebeheer  Bereikspectrum voor frequentiehopping  Automatische frequentieselectie (AFS) 
Radiovermogen  100 mW  16 mW 
Max Bedrijfsbereik  400 m (1312 ft)  400 m (1312 ft) 
IP-waarde  68 
Bedrijfstemperatuur  −40° C (−40.0° F) tot 85° C (185.0° F) 
Opslagtemperatuur  −50° C (−58.0° F) tot 85° C (185.0° F) 
Ingangsspanning  9 V tot 32 V 

Automatische frequentieselectie (AFS)

Met gebruik van de 900 MHz frequentie controleert de automatische frequentieselectie (AFS) of het huidige radiokanaal onbezet is. Als het radiokanaal bezet is, vindt het systeem automatisch een vrij radiokanaal en slaat dit op. Als het momenteel in gebruik zijnde radiokanaal is bezet door een ander systeem voor radiografische bediening, moet de zender uit- en weer aangezet worden zodat AFS kan overschakelen naar een vrij radiokanaal. Om AFS optimaal te laten functioneren, moeten alle andere radiosystemen in de directe werkomgeving (zoals de fabriekshal of de bouwplaats) worden ingeschakeld voordat u het radiosysteem voor de eerste keer gaat gebruiken. Als alle andere radiosystemen AAN zijn voordat u het systeem gebruikt, kan AFS automatisch detecteren welke radiokanalen in het werkgebied al in gebruik zijn en vervolgens een geschikt vrij kanaal kiezen voor gebruik. Als het radiosysteem voor de eerste keer wordt aangezet, moet de gebruiker bovendien zorgen dat de afstand vanaf de radio-ontvanger en vanaf de machine een realistische weergave vormt van de werksituatie.

Bereikspectrum voor frequentiehopping

2,4 GHz technologie werkt met automatische frequentiecoördinatie en maakt zo een storingsvrije werking mogelijk in gebieden met veel radiogebruikers. Handmatige frequentiecoördinatie is niet nodig. Met de wereldwijde frequentieband kan de 2,4 GHz-technologie in de hele wereld worden gebruikt.

Caterpillar Information System:

AP255E Asphalt Paver Machine Storage
24 Motor Graders Engine Supplement Fuel Filter (Secondary) and Fuel Filter Base - Remove and Install
New Check Valves for Control Valve are Now Used on Certain 24M Motor Graders {5051} New Check Valves for Control Valve are Now Used on Certain 24M Motor Graders {5051}
Installation Procedure for the Product LinkTM Bluetooth Scanner or Diagnostic Adaptor {7606} Installation Procedure for the Product LinkTM Bluetooth Scanner or Diagnostic Adaptor {7606}
CW16 Pneumatic Compactor Machine Storage
CB22B, CB24B, CB32B and CC24B Utility Compactors Machine Storage
CW34 Pneumatic Compactor Machine Storage
CB34B, CB34B XW, CB36B and CC34B Utility Compactors Machine Storage
745 and 740 GC & 740 EJECTOR Articulated Truck Systems Final Drive and Wheel
745 and 740 GC & 740 EJECTOR Articulated Truck Systems Center Axle
950M and 962M Wheel Loaders Power Train, Steering, Braking, Hydraulic, and Machine Systems Rollover Protective Structure (ROPS)
950M and 962M Wheel Loaders Power Train, Steering, Braking, Hydraulic, and Machine Systems Relief Valve (Steering Cylinder Crossover)
24 Motor Grader Systems Hydraulic Fan Speed - Calibrate and Adjust
950M and 962M Wheel Loaders Power Train, Steering, Braking, Hydraulic, and Machine Systems Air Lines
24 Motor Graders Engine Supplement Fuel Priming Pump - Remove and Install
24 Motor Graders Engine Supplement Engine Oil Filter and Base - Remove and Install
745 and 740 GC & 740 EJECTOR Articulated Truck Systems Aftercooler - ATAAC
980M Tier 4 and 982M Tier 4 Wheel Loaders Power Train Transmission Planetary - Disassemble - Heavy Duty
The Steering Lines Group is Improved on Certain 797 Off-Highway Trucks {4304} The Steering Lines Group is Improved on Certain 797 Off-Highway Trucks {4304}
Track Shoe Ice Lug Requirements {4170} Track Shoe Ice Lug Requirements {4170}
24 Motor Grader Systems Service Brakes - Test
Updated Hydraulic Lines Group with Correct Hydraulic Accumulators is Now Used on Certain 14M Motor Graders in Canada Region {5077} Updated Hydraulic Lines Group with Correct Hydraulic Accumulators is Now Used on Certain 14M Motor Graders in Canada Region {5077}
745 and 740 GC & 740 EJECTOR Articulated Truck Systems Cooling Lines
745 and 740 GC & 740 EJECTOR Articulated Truck Systems Toggle Switch (Ground Level Shutdown)
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.