CB1.7 and CB1.8 Utility Compactors Caterpillar


Operator Controls

Usage:

CB1.7 643


Illusztráció 1g06252866
(1) Kormánykerék
(2) Kormánykonzol
(3) Hajtásvezérlő kar


Illusztráció 2g06253009
A kormánykonzol (2) közeli nézete
(4) A vibrációs rendszer kapcsolója és jelzője
(5) A vízpermetes rendszer kapcsolója és jelzője
(6) Az irányjelző (ha a felszereltség része) kapcsolója és jelzője
(7) A munkalámpák (ha a felszereltség része) kapcsolója és jelzője
(8) A vészvillogó (ha a felszereltség része) kapcsolója és jelzője
(9) A világítás (ha a felszereltség része) kapcsolója
(10) A töltési rendszer jelzőlámpája
(11) A motorhűtő-folyadék hőmérsékletének jelzőlámpája
(12) A motor-előmelegítő jelzőlámpája
(13) A közúti világítás jelzőlámpája
(14) A motorolaj nyomásának jelzőlámpája
(15) A rögzítőfék kapcsolója és jelzője
(16) Vészleállítógomb
(17) Kürt
(18) Motorhiba jelzője (csak HRC-munkagépek esetében)


Illusztráció 3g01971113
(19) Motorindító kapcsoló
(20) Fojtószelep-szabályozó


Illusztráció 4g01971114
(21) A vízpermetes rendszer szabályozó gombja


Illusztráció 5g06253020
(22) Feltöltő-csatlakozónyílások vagy forgó jelzőfény
(23) Óraszámláló

Hajtásvezérlő kar (3)

ELŐREMENET - Ahhoz, hogy előremenetben haladjon a munkagéppel, lassan tolja el a hajtásvezérlő kart a középső ÜRES helyzetből.

ÜRES - A munkagép megállításához állítsa a hajtásvezérlő kart ÜRES helyzetbe.

HÁTRAMENET - Ahhoz, hogy hátramenetben haladjon a munkagéppel, lassan húzza el a hajtásvezérlő kart a középső ÜRES helyzetből.

A vibrációs rendszer BE/KI kapcsolója



Illusztráció 6g06264824

A vibrációs rendszert a hajtásvezérlő karon lévő kapcsoló vezérli.

BE - A vibrációs rendszer bekapcsolásához nyomja meg a kapcsolót.

KI - A vibrációs rendszer leállításához nyomja meg ismét a kapcsolót. A vibrációs rendszer automatikusan kikapcsol, amikor a hajtásvezérlő kar üres helyzetbe kerül. Automatikusan bekapcsol, ha a hajtásvezérlő kart elmozdítják az üres helyzetből.

A vibrációs rendszer kapcsolója és jelzője (4)

Vibrációvezérlő - Az első és a hátsó henger vibrációs rendszerének bekapcsolásához állítsa a kapcsolót a bal oldali helyzetbe.

Vibrációvezérlő - Ha csak az első henger vibrációs rendszerét akarja bekapcsolni, állítsa a kapcsolót a jobb oldali helyzetbe.

A vízpermetes rendszer kapcsolója és jelzője (5)


FIGYELMEZTETÉS

A vízpermetes rendszer használata előtt mindig ellenőrizze a víztartályokban a vízszintet.

Ha a víztartályokba szennyezett víz kerül, az a vízpermetes rendszer teljesítményének és megbízhatóságának problémáit eredményezheti.



FIGYELMEZTETÉS

Fagypont alatti hőmérsékletű környezetben a vízrendszert teljesen eressze le, hogy a vízrendszer alkatrészei ne rongálódhassanak meg.


Szakaszos permetezés - A vízpermetes rendszer szakaszos működtetéséhez állítsa a kapcsolót a bal oldali helyzetbe. A permetezés szakaszos működtetése 10 másodperces bekapcsolt és 10 másodperces kikapcsolt szakaszokból áll. A vízpermetes rendszer kikapcsol, amikor a hajtásvezérlő kar üres helyzetbe kerül.

KI - A vízpermetes rendszer kikapcsolásához állítsa a kapcsolót középső helyzetbe.

Folyamatos permetezés - A vízpermetes rendszer folyamatos működtetéséhez állítsa a kapcsolót a jobb oldali helyzetbe. A vízpermetes rendszer működésben marad, amikor a hajtásvezérlő kar üres helyzetbe kerül.

Az irányjelző (6) (ha a felszereltség része) kapcsolója és jelzője

Irányjelző - A bal oldali irányjelző bekapcsolásához állítsa az irányjelző kapcsolóját balra. A jobb oldali irányjelző bekapcsolásához állítsa az irányjelző kapcsolóját jobbra.

A munkalámpák (7) (ha a felszereltség része) kapcsolója és jelzője

Munkalámpa - A munkalámpa bekapcsolásához állítsa a munkalámpa kapcsolóját balra. A munkalámpa kikapcsolásához állítsa a munkalámpa kapcsolóját jobbra.

A vészvillogók (8) (ha a felszereltség része) kapcsolója és jelzője

Vészvillogó - A vészvillogó bekapcsolásához állítsa a vészvillogó kapcsolóját balra. A vészvillogó kikapcsolásához állítsa a vészvillogó kapcsolóját jobbra.

A világítás (9) (ha a felszereltség része) kapcsolója

Helyzetjelző világítás - A helyzetjelző világítás bekapcsolásához állítsa a kapcsolót középső helyzetbe.

Fényszórók - A fényszórók bekapcsolásához tolja a kapcsolót balra. A fényszórók és a helyzetjelző világítás kikapcsolásához tolja a kapcsolót jobbra.

Kürt - A kürt működtetéséhez tolja a kapcsolót jobbra.

A töltési rendszer jelzője (10)

Töltési rendszer - A jelzőlámpa világít, ha a generátor meghibásodott. Ha a jelzőlámpa világít, vigye a munkagépet biztonságos területre, majd ott állítsa le. Vizsgálja meg a hiba okát. Csak akkor működtesse a munkagépet, ha elvégeztek minden javítást.

A motorhűtő-folyadék hőmérsékletének jelzője (11)

Motorhűtő-folyadék hőmérséklete - A jelzőlámpa világít, ha a motorhűtő-folyadék hőmérséklete túl magas. Állítsa le a munkagépet, és vizsgálja ki az okot. Csak akkor működtesse a munkagépet, ha elvégeztek minden javítást.

A motor-előmelegítő jelzője (12)

Motor-előmelegítő - A jelzőlámpa világít, ha a motorindító kapcsolót ELŐMELEGÍTÉS helyzetbe fordítja. Amikor a jelző kikapcsol, a motor beindításához a motor indítókapcsolóját fordítsa INDÍTÁS helyzetbe.

A helyzetjelző világítás jelzője (13)

Helyzetjelző világítás - A jelzőlámpa világít, ha a közúti világítás be van kapcsolva.

A motorolaj nyomásának jelzője (14)

Motorolaj nyomása - A jelzőlámpa világít, ha a motorolaj nyomása túl alacsony. Ha a jelzőlámpa világít, állítsa le a motort, és vizsgálja meg a hiba okát. Csak akkor működtesse a munkagépet, ha elvégeztek minden javítást.

Rögzítőfék (15)


FIGYELMEZTETÉS

Ha a gép mozgásban van, a rögzítőféket csak vészhelyzetben használja.

Ha a rögzítőféket rendszeresen az üzemi fékek helyett használja, a rögzítőfék súlyosan károsodik.


Rögzítőfék - A rögzítőfék működtetéséhez nyomja meg a kapcsoló jobb oldalát. A rögzítőfék kioldásához nyomja meg a kapcsoló bal oldalát.

Megjegyzés A hajtásvezérlő kart vissza kell állítani ÜRES helyzetbe ahhoz, hogy a munkagéppel el lehessen indulni a rögzítőfék kioldása után.

Vészleállító kapcsoló (16)

Rögzítőfék - vészleállításhoz nyomja meg a kapcsolót. Ezzel leállítja a következőket: vízpermetezés, üzemanyag-ellátás, motor indítómotorja, rögzítőfék kapcsolója, izzítógyertyák, hátramenet jelző és a motor elektronikus vezérlőmodulja (ECM). A munkagép összes funkciójának engedélyezéséhez addig húzza fel a kapcsolót, amíg nem pattan a helyére. - A jelzőlámpa világít, ha a rögzítőfék be lett húzva.

Kürt (17)

Kürt - Nyomja meg a kapcsolót a kürt működtetéséhez.

Motorhiba jelzője (18)

(csak HRC-munkagépek esetében)

Motorhiba jelzője - a motor esetleges meghibásodását jelzi

Motorindító kapcsoló (19)

KI - A motor és a munkagép elektromos ellátásának kikapcsolásához fordítsa el a kapcsolót az óramutató járásával ellentétes irányban a KI helyzetbe. A motor ismételt beindítása előtt fordítsa a kapcsolót OFF (KI) állásba. A motor leállításához fordítsa a kapcsolót KI helyzetbe.

BE - A munkagép áramköreinek feszültség alá helyezéséhez fordítsa a kapcsolót BE helyzetbe. A START (INDÍTÁS) állásba fordított kapcsoló elengedése után az ON (BE) állásba tér vissza. A kapcsoló BE helyzete az izzítógyertyák előmelegítési pozíciójának is megfelel.

START (INDÍTÁS) - A motor indítózásához fordítsa a motor indítókapcsolóját INDÍTÁS helyzetbe. Amint a motor beindult, engedje el a kulcsot.

Megjegyzés Ha a motor nem indul be, a kapcsolót fordítsa vissza OFF (KI) helyzetbe, mielőtt újra a START (INDÍTÁS) helyzetbe fordítaná.

Bővebben lásd a Használati és karbantartási kézikönyv, "Motor beindítása" című szakaszt.

Gázszabályozó kezelőszerv (20)

ALACSONY - Ahhoz, hogy a motor fordulatszámát alacsony fordulatszámra állítsa, nyomja le a gázszabályozó kezelőszervet ALACSONY helyzetbe.

MAGAS - Ahhoz, hogy a motor fordulatszámát magas fordulatszámra állítsa, vigye a gázszabályozó kezelőszervet MAGAS helyzetbe.

A vízpermetes rendszer szabályozó gombja (21)

Nyomás alatt lévő vízpermetes rendszer - A nyomás alatt lévő vízpermetes rendszer használata előtt fordítsa el a vízpermetes rendszer szabályozó gombját az óramutató járásával ellentétes irányban ahhoz, hogy kinyissa a szelepet és vizet engedjen a vízpermetes rendszerbe. Fordítsa el a szabályozó gombot az óramutató járásával megegyező irányban ahhoz, hogy elzárja a szelepet és a vízpermetes rendszert. A szelep elzárásával megelőzhető, hogy szivárogjon a víz a használaton kívüli időszakban.

12 V-os elektromos csatlakozó aljzat (22)

12 V-os elektromos csatlakozó aljzat - A dugaszolóaljzat különböző, gépjárművekben használatos elektromos berendezések és tartozékok áramellátására szolgál. Használat előtt vegye le a fedelet. Két elektromos csatlakozónyílás van, mindkettő a kulcsos kapcsolóhoz csatlakozik.

Üzemóra-számláló (23)

Üzemóra-számláló - Ez a műszer a gép üzemóráinak összesített számát jelzi. Az üzemóra alapú karbantartási időközök megállapításához használja az üzemóra-számlálót.

Üzemanyagszint-jelző



Illusztráció 7g01351494

Üzemanyagszint-jelző - Az üzemanyagszint-jelző a motortérben található, a munkagép jobb oldalán. Az üzemanyagszint-mérő az üzemanyagtartályban lévő dízelgázolaj mennyiségét jelzi.

Caterpillar Information System:

Procedure To Install Fast Fill Attachment To PL72, PL83, And PL87 Pipelayers {1710} Procedure To Install Fast Fill Attachment To PL72, PL83, And PL87 Pipelayers {1710}
735C and 745C Articulated Trucks Additional Messages
745 and 740 GC & 740 EJECTOR Articulated Truck Systems Output Transfer Gears
745 and 740 GC & 740 EJECTOR Articulated Truck Systems Hydraulic Fan Drive Lines
745 and 740 GC & 740 EJECTOR Articulated Truck Systems Suction Fan
745 and 740 GC & 740 EJECTOR Articulated Truck Systems Fuel Tank
740 GC, 740 Ejector, 745 Articulated Truck Power Train Rear Drive Shaft - Remove and Install
740 GC, 740 Ejector, 745 Articulated Truck Power Train Center Drive Shaft - Remove and Install
740 GC, 740 Ejector, 745 Articulated Truck Power Train Front Drive Shaft - Remove and Install
740 GC, 740 Ejector, 745 Articulated Truck Power Train Main Drive Shaft - Remove and Install
745 and 740 GC & 740 EJECTOR Articulated Truck Systems Fuel Tank
3500E Marine Engines Engine Oil Scavenge Pump
CB1.7 and CB1.8 Utility Compactors Rollover Protective Structure (ROPS) - Foldable
CB1.7 and CB1.8 Utility Compactors Engine Starting
CB1.7 and CB1.8 Utility Compactors Engine and Machine Warm-Up
785G Off-Highway Truck Systems Torque Converter Lockup Clutch Supply Pressure - Test and Adjust
Installation Procedure For Mobile Exhaust Port Kit On All Select Caterpillar and Non-Caterpillar Diesel Engines {0781, 1408, 1919, 7466} Installation Procedure For Mobile Exhaust Port Kit On All Select Caterpillar and Non-Caterpillar Diesel Engines {0781, 1408, 1919, 7466}
CB1.7 and CB1.8 Utility Compactors Stopping the Machine
CB1.7 and CB1.8 Utility Compactors Stopping the Engine
CB1.7 and CB1.8 Utility Compactors Leaving the Machine
CB1.7 and CB1.8 Utility Compactors Shipping the Machine
CB1.7 and CB1.8 Utility Compactors Lifting and Tying Down the Machine
CB1.7 and CB1.8 Utility Compactors Towing the Machine
CB1.7 and CB1.8 Utility Compactors Parking Brake Manual Release
Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.