325D and 329D Excavators Caterpillar


Joystick Controls - Medium Pressure (If Equipped)

Usage:

325D L A3R


Illusztráció 1g00559405
(1) Kanálszár ki
(2) Elfordulás jobbra
(3) Kanálszár be
(4) Elfordulás balra
(5) Gém leeresztése
(6) Munkaeszköz nyitása
(7) Gém emelés
(8) Munkaeszköz zárása
(9) HOLD (TARTÁS)

------ FIGYELMEZTETÉS! ------

A Finomfordulás szabályozó késlelteti a forgatómű rögzítőfék bekapcsolását.

Ha a gépet lejtőn úgy működteti, hogy a Finomfordulás szabályozó BE ON helyzetben van, a fordulás irányíthatatlanná válhat, és anyagi kár, baleset, vagy halálos baleset is bekövetkezhet.

Ha a gép lejtőn üzemel, a Finomfordulás szabályozót fordítsa OFF (KI) helyzetbe.


Ha a joystickokat bármelyik állásból elengedi, visszatérnek a HOLD (TARTÁS) helyzetbe (9). Ha a Finomfordulás szabályozó (ha van a gépen) nem az ON állásban van, a felső rész mozgása leáll. Ha a Finomfordulás szabályozó be (ON) van kapcsolva, a forgatómű rögzítőfék csak 6,5 másodperccel azután kapcsol be, hogy fordulás funkció joystick vezérlése visszaállt a HOLD (TARTÁS) pozícióba.

A gép vezérlési sémáját gyárilag a SAE rendszer szerint állítják be (lásd: ábra). A bal oldalon lévő séma a bal oldali joystickre vonatkozik, a jobb oldalon lévő séma a jobb oldali joystickre vonatkozik.

A gép vezérlési sémája módosítható. További információért lásd: Használati és karbantartási kézikönyv, "Alternatív botkormány-kezelési sémák".

A botkormány átlós irányú mozgatásával egyidejűleg két funkció működtethető.

Forgó munkaeszköz vezérlése



Illusztráció 2g00875108
(A) Bal oldali botkormány
(B) Jobb oldali botkormány
(1) Közepes nyomás kapcsolója
(2) Kürt kapcsoló
(3) Közepes nyomás kapcsoló
(4) AEC kapcsoló

Forgatás az óramutató járásával megegyező irányban - Ha a munkaeszközt az óramutató járásával egyező irányban kívánja elfordítani, a bal oldali joystickon nyomja meg a közepes nyomás kapcsolót (1).

Kürt - Ha a kürtöt meg akarja szólaltatni, a bal oldali joystickon nyomja meg a kürt kapcsolóját (2).

Forgatás az óramutató járásával ellentétes irányban - Ha a munkaeszközt az óramutató járásával ellentétes irányban kívánja elfordítani, a jobb oldali joystickon nyomja meg a közepes nyomás kapcsolót (3).

AEC kapcsoló - Ha alacsony motorfordulatszámra kíván kapcsolni, nyomja meg az AEC kapcsolót (4) a jobb oldali joystickon. Ha a motort nagy fordulatszámon kívánja működtetni, újra nyomja meg a kapcsolót.

Back to top
The names Caterpillar, John Deere, JD, JCB, Hyundai or any other original equipment manufacturers are registered trademarks of the respective original equipment manufacturers. All names, descriptions, numbers and symbols are used for reference purposes only.
CH-Part.com is in no way associated with any of the manufacturers we have listed. All manufacturer's names and descriptions are for reference only.